elenamahu
a fost răspuns

Puteti sa ma ajutati cu asa ceva...
Imaginativa ca sinteti in ipostaza unui director sau lucrator de la ziar.Trebue sa faceti o prezentare a locului si a orarului vostru de munca,folosind atiti numerale cardinale cit si numerale multiplicative.va rog ajutatima..)))

Răspuns :

Fiind directorul unei scoli , programul meu este unul destul de aglomerat . Cu toate acestea am unele ,,ferestre" nu prea multe , doua-trei uneori mi-as dori sa fie dublu numarul , dar stiu si eu ca nu se poate . Orarul meu incepe de la ora opt dimineata , si se termina la sase seara , destul de mult , pentru un salariu care e aproape de minimul pe economie . 
Cu toate acestea , biroul meu este comfortabil , am un calculator , un scaun confortabil fara de care nu stiu ce m-as face . Multe desene facute de elevi , si parca pe zi ce trece se dubleaza numarul lor .Dar pentru mine nu conteaza cate desene sunt , conteaza ca stiu ca acolo undeva , cineva ma aprecieaza cu adevarat pentru ceea ce fac .
Sunt fericit la locul de munca pe care il am , si nu l-as da pentru un salariu triplu decat cel pe care il am acum . Prefer sa fac ceea ce imi place pe bani putini si sa fiu fericit , decat sa fac ceea ce nu imi place pe bani multi si sa fiu trist .

Alte intrebari