a fost răspuns

Redacteaza o pag de jurnal in care sa prezinti o intamplare desfasurata in cadrul unei activitati extrascolare in care sa incluzi o secventa descriptiva precum si exprimarea a doua emotii diferite​

Răspuns :

19 mai 2024

Astăzi, în cadrul clubului de voluntariat al școlii, am avut parte de o experiență ce mi-a lăsat o amprentă profundă. Ne-am adunat cu toții în sala de clasă destinată activităților extracurriculare și am decis să mergem la un centru de îngrijire pentru persoane în vârstă din apropiere.

În momentul în care am intrat în centrul respectiv, am fost întâmpinați de un val de căldură și bunătate. Atmosfera era plină de zâmbete și de vorbe blânde. Însă, pe măsură ce am început să interacționăm cu rezidenții, am observat și o altă latură a realității.

Am petrecut timp cu persoane care, deși și-au dedicat întreaga viață muncii și familiei, acum se simt uneori singure și neglijate. Unii aveau povești de viață impresionante, iar alții aveau nevoie doar de un umăr pe care să-și poată sprijini tristețea. În timp ce încercam să le aducem un strop de bucurie prin activități precum desenatul și conversațiile, nu am putut să nu simt o combinație ciudată de emoții.

Pe de o parte, mă simțeam fericit să pot aduce un zâmbet pe fețele acestor oameni minunați și să le ofer puțină alinare. Pe de altă parte, simțeam o tristețe adâncă gândindu-mă că uneori nevoile lor sunt ușor de uitat în agitația vieții cotidiene. A fost o lecție puternică despre compasiune și despre importanța de a fi acolo pentru cei din jurul nostru.

Această experiență m-a determinat să reflectez mai mult asupra modului în care pot contribui la comunitatea mea și să fiu mai conștient de nevoile celor din jurul meu. Sper că și alții pot simți această inspirație și să își ofere timpul și atenția în sprijinul celor care au nevoie.

Alte intrebari