Răspuns :

pti762

Răspuns:

(În timpul furtunii)

Rugul meu de frunze dansează în vântul sălbatic, iar fulgerele îmi luminează crengile în întunericul nopții. Sunt mărturie a forței naturii, a unei puteri ce depășește orice înțelegere omenească. Îmi simt rădăcinile strângându-se strâns de pământ, îmi simt trunchiul stând mândru în fața furiei neîmblânzite a cerului.

În mijlocul acestei furtuni, nu pot decât să îmi amintesc de trecutul meu lung și încărcat de istorie. Am trăit prin multe astfel de furtuni, am văzut generații întregi de păsări și animale adăpostindu-se sub umbra mea. Sunt un martor tăcut al timpului care trece, iar furtuna este doar o altă pagină în cartea mea veche și înțeleaptă.

Dar chiar și în mijlocul haosului, simt că îmi îndeplinesc scopul. Fiecare picătură de ploaie care cade pe frunzele mele este o binecuvântare, fiecare zvâcnire a trunchiului meu este o demonstrație a rezistenței mele. În furtună, mă simt în viață mai mult decât oricând.

Poate că unii ar spune că sunt doar un pom, lipsit de conștiință și sentimente. Dar eu știu că sunt mai mult decât atât. Sunt o parte a naturii, o parte a acestei furtuni, și în mijlocul ei, mă simt acasă.

Alte intrebari