Răspuns :

Bună! ⋆౨ৎ˚⟡˖ ࣪

——————————

În Delta Moldovei

Într-o dimineață liniștită de vară, am pornit spre Delta Moldovei, un colț ascuns și minunat al naturii. Pe măsură ce ne apropiam, peisajul se transforma: ape liniștite, stufărișuri dese și cântece de păsări ne învăluiau în frumusețea lor sălbatică.

Am urcat într-o barcă mică, ghidată de un localnic cu o vastă cunoaștere a zonei. Canalele înguste ne-au purtat printr-un labirint natural, unde am întâlnit rațe sălbatice și lebede grațioase. În aer plutea un miros proaspăt de apă și vegetație, iar liniștea era întreruptă doar de sunetele naturii.

Pe un mic ostrov, am făcut o scurtă oprire. Solul moale și vegetația luxuriantă ne-au oferit un spectacol uluitor. Am cules câteva plante medicinale și am admirat peisajul vast. Delta Moldovei, cu flora și fauna ei unice, era un adevărat refugiu pentru suflet.

Spre seară, apusul a colorat cerul în nuanțe de portocaliu și roz, oferindu-ne un spectacol de neuitat. Această scurtă expediție în Delta Moldovei a fost o reamintire a frumuseții pure a naturii și a liniștii pe care doar astfel de locuri o pot oferi.

——————————

Sper că te-am ajutat! ୨ৎ

Alte intrebari