2) Lucraţi în echipe de câte doi colegi. Scrieți un text scurt pe baza întrebărilor de mai jos. Daţi-i un titlu, apoi ilustraţi-l. Realizaţi o expoziţie la panoul clasei cu toate textele și desenele realizate. a) Când ai fost ultima dată în parc? b) Ce activităţi ai derulat? c) Cine te-a însoțit? d) Când le-ai recomanda colegilor să meargă în parc?​

Răspuns :

Răspuns:

**Titlu: O zi de distracție în parc**

Ultima dată când am fost în parc a fost într-o sâmbătă însorită de primăvară. Am petrecut o zi minunată alături de prietenul meu. Ne-am bucurat de vremea frumoasă și de aerul proaspăt, în timp ce ne plimbam prin alei și admiram natura înfloritoare.

Am derulat diverse activități recreative în parc, printre care se numără mersul pe bicicletă, picnicul și joaca în zonele de agrement. Am savurat o gustare delicioasă pe iarbă și ne-am relaxat în timp ce ascultam ciripitul păsărilor și sunetul frunzelor mișcându-se în vânt.

În acea zi specială, am fost însoțiți de razele blânde ale soarelui și de zâmbetele noastre pline de bucurie. Ne-am simțit eliberați de stresul cotidian și am creat amintiri frumoase care vor rămâne în inimile noastre pentru totdeauna.

Recomand colegilor să meargă în parc în zilele frumoase de primăvară sau vară, când natura este în plină dezvoltare și vremea este potrivită pentru activități în aer liber. Este o oportunitate minunată de a te conecta cu natura, de a te relaxa și de a petrece timp de calitate alături de prieteni sau familie.

Alte intrebari